"Cand ne rugam se indeplineste intotdeauna ceea ce avem in suflet, si nu  ceea ce avem doar pe buze. "

 Sfinte apostol Iuda Tadeu, cu smerenie cad in fata ta si te rog ca sa randuiesti ca aceste rugaciuni sa ajunga la cei care au cea mai mare nevoie de ele. 

Roagă-te pentru ei; ajută-i să-si aminteasca că nu sunt singuri în strădaniile si necazurile lor.

Te rog, fii alături de ei şi roagă-l pe Dumnezeu să le trimită speranţă în mâhnire, curaj în frică, vindecare sufleteasca si trupeasca, sa le trimita oamenii care pot, vor si trebuie sa ii ajute  si tot ceea ce este mai bun si mai  benefic pentru ei si toti cei dragi ai lor.Amin.

 

 

Rugaciunea in format pdf A4 se poate descarca de aici

 

Nota:

1. Aceasta rugaciune este postata pe mai multe site-uri romanesti sau straine impreuna cu marturii ale celor care au primit ajutor.

2. Va rugam daca descarcati aceasta rugaciune si doriti sa o mai dati si la alte persoane sa listati pe verso si pagina 2 cu biografia, pentru ca cei la care va ajunge sa stie despre cine e vorba (foarte multi confunda pe Sf Ap Iuda Tadeu cu Iuda Iscarioteanul , cel care l-a vandut pe Iisus Hristos)

3. Pe anumite site-uri era recomandarea ca aceste rugaciuni sa fie facute timp de noua zile care  semnifica cele 9 zile in care Sfintii Apostoli s-au rugat impreuna Inaltarea Domnului si Rusalii, cand Sfantul Duh s-a pogorat asupra lor.

4. Fie ca veti folosi aceste rugaciuni, fie ca va veti ruga folosind cuvintele dumneavoastra, cel mai important e sa va rugati din suflet si sa aveti incredere ca Sf Apostol Iuda Tadeu o sa va ajute. Si sa nu uitati ca atunci   \\\\\\\"cand ne rugam se indeplineste intotdeauna ceea ce avem in suflet, si nu  ceea ce avem doar pe buze. \\\\\\\"

 

 

 

Sfinte apostol Iuda Tadeu, eu, ...(se spune numele), mă încredinţez îngrijirii tale.

Roagă-te pentru mine; ajută-mă să-mi amintesc că nu sunt singur în strădaniile mele.

Te rog, fii alături de mine şi roagă-l pe Dumnezeu să-mi trimită speranţă în mâhnire, curaj în frică şi vindecare în timpul tuturor încercărilor.

Te rog, cere-I Domnului nostru iubitor să-mi dea harul să accept orice îmi oferă viaţa şi să-mi susţină credinţa în puterea Sa vindecătoare.

Iţi mulţumesc, Sfinte Iuda Tadeu, pentru speranţa pe care o dai tuturor celor care cred şi ajută-mă, te rog, să ofer şi altora acest dar al speranţei. După voia lui Dumnezeu, Amin.

 

 Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine Născătoare de Dumnezeu. Ceea ce eşti mai cinstită decât Heruvimii, şi mai mărită fără de asemănare decât Serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut: pe tine, cea întru adevăr Născătoare de Dumnezeu te mărim

 

"Rugaciunea pe care o facem pentru ceilalti ne ajuta pe toti, dar mai ales noua ne deschide poarta Cerului.

 Fiindca nimeni nu are mai multa nevoie de rugaciunea noastra decat cel care e prea mihnit si prea descurajat ca sa se mai poata ruga.

Astfel facem si noi ceea ce insasi Maica Domnului infaptuieste mereu: rugaciunea, facandu-se ea insasi rugaciune si lumina si bucurie pentru toti copiii sai."

Go to top